Listalla on jälleen yli 20 asiaa. Byrokratian jälkeen eka asia on henkilöstöraportti. Hallitus siirsi viimeksi asian, sillä raporttia ei ollut käsitelty YT-toimikunnassa. Seuraavaksi esitetään U:kin hakeutuvan pitkäaikaistyöttömyyden vähentämiseksi aloitettavaan kokeiluun. Kokeilukausi on 1.9.2012-31.12.2015. Hankkeen toteuttaminen edellyttää kaikkien Vakka-Suomen kuntien mukanaoloa.

Kaavamuutosten listan aloittaa ent. maalaiskunnantalo. Telakan/sataman alueelle suraava muutos. Osa parkkipaikoista muutetaan tonttimaaksi, johon Alusteel haluaisi rakentaa lisärakennuksen. Ajurinkujalle halutaa rakentaa lisäkerros.  Viikaistenkadun kaavamuutos etenee ja sitten ranta-asemakaava muutoksia.
Vuode-ja hoivaosastoila on käytetty runsaasti Opteamin ja Mediradixin henkilöstöä. Nyt esitetään tämä korvattavaksi kaupungin omilla työntekijöillä. Sitä varten tarvitaan lisää 4 sairaanhoitajaa ja 2 lähihoitajaa. Hyvä!! Lisäksi annettaneen täyttölupa 1:lle vapautuneelle sairaanhoitajalle ja terveyskeskuslääkärille.

Kulttuuri ltk haluaa U:kin Teatterille lisää rahaa ja tehdä teatterin kanssa 4 vuoden avustussopimuksen. Sitten on nuoriso- ja liikuntapalvelujen strategia vuosille 2012-2016. Viimeksi litania aloitteita ja tiedotusasiat.