Kokous oli varsinaisten asioiden osalta lyhyt kuin tytöllä paita. Viime vuoden talousarviosta oli ekat luvut. Ihan kohtalainen mutku näillä luvuilla pitäisi alkaa tehdä kymmenien miljoonien investoinnit niin kyllä vetää totiseksi. Lukujen hyvyys on pitkälti Ukin Veden ansiota, se teki ylijäämää 1,5 milliä. Alkaa muistuttaa piiloverotusta. Tänä vuonna veden hintaa laskettiin ja samoin tehtäneen ensi vuonna.

Vedellä ei ole mitään suuria investointejakaan odotetettavissa. Veden kulutus nousee verkkaisesti ja putkistot ovat siedettävässä kunnossa. Meillä ei ole puuputkistoja kuten edelleen on monissa kaupungeissa. Kunnallinen vesi alkoi virrata -50 luvun alussa jolloin putkistoa oli valmistunut 4 km. Rauta- ja mannesman putkea. Uskoisi rautaputken jo poistuneen lähes kokonaan käytöstä. Ne ovat ruostuneet umpeen. Muoviputkeakin moititaan, uskoisin niiden käyttöiän olevan huomattavan pitkät.

Suuri osa Ukin vesijohtoverkostosta ei ole Veden omistuksessa. Maaseudulla putket omistaa vesiosuuskunnat jtyka ostavat veden Ukin Vedeltä. Näitten hoito kuuluu tietenkin omistajalle.Osuuskuntien kohtelu on eriarvoista. Siinä pitää päästä yhtenäisyyteen. Mitä paremmin osuuskunta on hoitanut asiansa, sitä kalliimpaa vesi.

Vammaisneuvostoon valittiin Jaana Vasama ja varalle Ulla-Maija Nikula. Kerrankin pyrkyryys oli taka-alalla ja asiantuntevuus etualalla. Pienestä se alkaa.

Sitten alkoikin muutaman tunnin perehtyminen Ukipolikseen.