Alkubyrokratioissa ei näytä olevan mitään merkillistä. Eka varsinainen asia on alueiden käyttöoikeuden myöntäminen Kukkamessujen tarpeisiin. Lions Club hakee myös alueiden käyttöoikeutta Saaristolaistapahtumaan. Sirkus ja Vakka-Rasti hakevat myös aluieden käyttöoikeutta. Tulee vilkas alku kesä.

Haimiosta esitetään myytäväksi hehtaarin tontti 15 000 euron hintaan, alueella ei ole rakennusoikeutta. Valmet Automotivelle on tullut n. hehtaari katualuetta, tämän kuuluu olla kaupungin omistuksessa. Kaupunki on tehnyt autotehtaalle ostosta alueesta 0 euron hintaan.

Hippoksen jalkapallokenttää ei enää käytetä ja Kennel-kerho haluaisi vuokrata alueen, samoin Ratsastajat haluaisi vuokrata aluetta. Yhteensä pari hehtaaria. Vuokraa ei kumpikaan halua maksaa. Kuten ei kukaan em. alueiden käyttöä hakeneista.

Kirjastovirkailijan ja kirjastonhoitajien tehtäviä esitetään täytettäviksi. Samoin määrä-aikaista erityisopettajaa. Opetustoimeen haetaan 10:n tehtävän täyttämistä. Kaikki esitetään täytettäviksi. Vehmaalla hoitoapulainen esitetään muutettavaksi lähihoitajaksi. Pyhärannan rakennusjärjestyksestä annetaan lausunto. EU vaalien vaalitoimikuntiin valitaan 1 uusi varajäsen.

Lomautusten vaikutusta käsitellään ja viime vuoden strategian toteutumisesta annetaan lausunto valtuustolle ja tarkastuslautakunnalle. Kuntalaisen tekemään aloitteeseen senioritalon rakentamiseen suhtaudutaan myönteisesti mikäli joku muu kuin kaupunki sen tekee. Sitten vielä tiedotus- ja muita asioita.

LISÄLISTA

Lisälistalla esitetään UPK:lle varattavaksi keinonurmikenttää varten alue uimahallin ja jäähallin välistä uimahallinpuoleiseen osaan.

Toisena asiana on Pyhämaan Pientalojen lainan Kuntarahoitus OY:tä siirtäminen kaupungin nimiin. Olen ollut tätä mieltä jo talojen myymisestä alkaen. Näin ei lainaa tarvitse maksaa kerralla vaan voidaan lyhentää alkuperäisen suunnitelman mukaan. Pientalot on tarkoitus hakea konkurssiin. Olen siinä mielessä ollut epäröivä, että voidaanko yhtiö hakea konkurssiin, jos sen laina siirtyy kaupungille eikä yhtiöllä ole enää lainaa. Minulle on vakuutettu lainasta tulevan velka Pientaloilta kaupungille, toivottavasti näin on. En tunne lakia niin hyvin, että olisin asiasta varma. Pientalojen hallitus ei ole kokoontunut joten en ole voinut siellä varmistua asiasta. Kh:n kokouksessa olen jäävi, toivottavasti joku suostuu ottamaan epäilyni keskusteluun.

Kh:lle saapuneisiin lautakuntien pöytäkirjoihin on lisätty eilinen kulttuuri-, nuoriso- ja urheilulautakunnan pöytäkirja.