Syksyn varma merkki on kunnallisten kokousten alkaminen. Kh kokoontuu ensimmäisen kerran kesän jälkeen maanantaina. Lista ei tosin ole kovin pitkä.

Ensimmäinen varsinainen asia on kh:lle tulleet ltk:en ja vastaavien pöytäkirjat. Ne eivät yleensä keskustelua herätä. Päätöksistä puhumattakaan. Nyt on pitkin kesää minuunkin otettu yhteyttä nuoriso- ja liikunta ltk:n päätöksestä poistaa uimahallin vapaaliput yli 70% invaliideilta. Tästä tullaan takuuvarmasti ainakin puhumaan ja uskoisin päättämäänkin. 

Säästäminen  alkaa vahvasti. Enää ei esitetä täyttämislupaa erityislastentarhanopettajan viran täyttämiseksi ennenkuin on asiasta tehty selvitys. Kuntayhtymiin annetaan lausuntoja. Neuvottelijat valitaan Taivassalon liitosneuvotteluihin.

Talouden toteutumisesta ensimmäisen vuosipuoliskon jälkeen tulee selvitys. Loppu yhteenveto on hyvin tilannetta kuvaava. "Kaupungin talouden syöksy on todennäköisesti vielä syvempi kuin alkukesästä arvioitiin, koska menojen kasvua ei ole saatu riittävästi hillittyä ja liikelaitosten liikevaihdot laskevat ennakoitua enemmän."

Harkinnanvaraista avustusta päätettäneen hakea valtiolta. Kaupungin strategia on jälleen esillä ja päätettäneen esittää valtuustolle. Vielä käsitellään pari aloitettakin. Näin sitä aloitetaan.