Alkumuodollisuuksien jälkeen on ekana virtualisoinnin hankinnat. En lähde enempää kirjoittelemaan sillä ala ei ole niitä parhaitani. Satatonnia joka tapauksessa maksaa ja takaisin tulee parissa vuodessa.

Raision kanssa esitetään eläinlääkäri yhteistyötä. Sitten työsuunnittelijan palkkaus kierrätyskeskukseen. Kokoomus varmaan vastustaa sillä aiottu henkilö on ollut kokoomuksen kuntavaaliehdokkaana. Näinhän kävi kentänhoitajankin. Kannattaa katsoa mihin ryhtyy. Seuraavana onkin teklan esitys liikuntapaikkojen hoidosta.

Sitten Kiinteistö Oy:lle Kuntarahoituksen lainaehdon oikaiseminen. On päätetty marginaaliksi 1%, oikea marginaali on 1,05%. Sitten Panimo Kiinteistölle myönnettävän lainan takaus. Viimeksi asia siirrettiin vuokra-ajan pidentämiseksi. Nyt se on 8 vuotta ja sen jälkeen VSR:llä on optio ajan pidentämiseen.

Sitten on tarkastus lautakunnan raportti joka esitetään annettavaksi valtuustolle kaupunginjohtajan ja talousjohtajan lausunnoilla.

Seuraavana lisäsäästöt ja yt neuvottelujen aloittaminen.Valtuuston on olettaakseni vaikea hyväksyä rajuja säästöjä ja antaa säästöt Tontonmäkeen.

Strategia ollaan päivittämässä ja työ esitetään tilattavaksi Humap OY:ltä 22 500 euron hintaan.

http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20132328.HTM