Oli hieno ja yllättävä peli. Vastassa oli sarjan kakkonen. Etukäteen tuntui Pyrinnön ylivoimainen voitto selvältä. Paikalle tultua näkyi Gonner vielä istuvan penkillä siviilit päällä niin varma tappio senkuin varmistui.

Ottelu alkoi tasaisena. Tasoltaan hyvänä. Tuomarit eivät paljon peliä häirinneet eikä helppoja virheitä paljoa tehty. Toisella jaksolla Korihait alkoi karata ja kolmannella jaksolla oltiin pitkään suorastaan ylivoimaisia. Korihailta tuntui onnistuvan kaikki. Neljättä jaksoa vaivasi sitten hermoileminen. Onneksi molempia. Etumatka oli niin suuri ettei Korihailla oikeastaan mitään hätää ollut. 

Pyrintö otti harvinaisia teknisiä virheitä 4. Yhden huoltopenkki suunsoitosta.  Näistä tulee 2 vapaaheittoa ja sivuraja. Joten se on melkein 4 pistettä per virhe. Tuomarit antoivat katsojallekin varoituksen. Ehkä sekin olisi kuulunut Pyrinnölle. Ei pelaajan pidä sortua riitelemään katsomon kanssa.

Yksittäisistä pelaajista onnistuivat kelvollisesti melkein kaikki Korihait. Petri Heinosen pitäisi kiinnittää huomiota jatkuviin virheisiin. Virheitä kertyy niin nopeasti ettei peliaikaa ehdi paljoa kertyä. Koripallossa saa virheitä helposti, mutta muutkin pystyvät pelaamaan melko virheettömästi niin ei se pelkästään tuomareista ole kiinni. Saaristo pelasi hienon pelin. Varmaan sen ansiosta, että Gonner oli poissa ja hän sai riittävästi peliaikaa. Olen ennenkin ihmetellyt hänen vähäistä peliaikaansa. Jos saa jonkun minuutin pelata, niin ei siinä vielä heitto ala kulkea. Hän pelaa muutenkin ihan hyvin ja sitoo yhden vastustajan pelaajan. Ei häntä kukaan uskalla jättää vapaaksi kaaren taakse. 

Pyrintö oli lähes täysin jenkkien varassa. Ukissakin pelannut Antero Lehto ei saanut tililleen muita merkintöjä kuin virheitä, niistäkin vielä yksi teknillinen. Yllättävät 2 pistettä toivat playoffsit hieman lähemmäksi Korihaita. Seuraava kotiottelu Lahtea vastaan on 4 pisteen peli.