Minulla ei ole erityisemmin tapana palata entisiin asioihin. Päätetty mikä päätetty, demokratia on puhunut. Tuo Sukarille myyty maa-alue närästää niin, että siihen pitää palata.

Pari päivää sitten minulle soitti ystävä jota pidän täyspäisenä harkitsevana persoonana. Hän kertoi miettineensä tätä Sukari kauppaa ja päätyneensä siihen, että sen on täytynyt olla Tarjoustalon ja Tirkkalan alueen koplaus. 

Nyt on tullut niin paljon samantyyppisiä asioita samoilta veikoilta, että jotain on U:kissakin koplattu. On tämä kauppa niin omalaatuinen, että nyt jälkeenpäin on vaikea ymmärtää miten se meni läpi. Se on kuin kiinteistöhuijarin käsikirjan ensimmäisestä luvusta. Luvataan paljon ja hanttikortti jää käteen. Sitä lukee uutisia tavan takaa huijauksista ja ihmettelee, miten nyt noin yksinkertaiseen ansaan on voitu mennä. Ei tartte enää ihmetellä. 

Syksyllä tai loppuvuodesta tulee käsittelyyn kaavamuutos, johon Sukariin on lisätty yksi u, Suukari. Toivottavasti selkärankaiset päätyvät enemmistöksi ja kaupunkilaisten lisäksi myös luottamusmiehet heräävät miettimään mitä jälleen ollaan tekemässä.