Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätöksistä käytettiin otto-oikeutta opetuslautakunnan yksimielisesti hyväksymästä palvelusetelin sääntökirjasta. Vähillä puheilla edettiin § 13 nimikkeiden muuttaminen. Pitkän keskustelun jälkeen asia palautettiin ehdolla, että seuraavalla kerralla pitää olla mukana nimet joita muutokset koskevat. Syynä pitää varmistaa ettei nimikkeiden muutos tosiaankaan vaikuta palkkaan kuten esittelyssä kerrotaan. Seuraavakin pykälä palautettiin koskien henkilöstöpäällikön virkaa ja palkkaa. Evästys, perustetaan virka ja päätetään siihen palkka.

Sitten päätettiin tuhoton määrä virkojen ja toimien täyttöluvan antamisesta myönteisesti. Tietohallintopäällikön valinnan haastatteluryhmään valittiin kh:n edustajiksi Seppo Nikula ja Harto Forss. Lisäksi heidät valtuutettiin esteen sattuessa valitsemaan varamiehen, kuhan se on Ukin kh:n jäsen. Aiemmin oli jo keskusteltu elinkeinojohtajan valinnasta. Siellä maalisuoralla kirii 3 ehdokasta. Heidät pyydetään esittäytymään kh:lle.

Viimeinen keskustelun aihe oli viime vuoden taloudellinen tulos, joka oli 3,8 milj. € plussalla. Kyllä nyt kelpaa uusia henkilöitä palkata.