Olen osallistunut elämäni aikana monenlaisiin järjestöihin. Toisia on tullut ja toisia mennyt. Tässä elämän vaiheessa on tullut mukaan eläkeläisjärjestöjä. U:kissakin niitä toimii ilmeisesti kymmenkunta.Yleisjärjestöjä ja entisiin työpaikkoihin perustuvia. Olen mukana molemmissa. Yleisjärjestönä on U:kin eläkeläiset ja työpaikkajärjestönä Kemiran eläkeläisten Maininki.

Tiistaina oli U:kin eläkeläisten johtokunnan kokous. Sihteeri oli poissa ja jouduin siihen tehtävään. Poikkeuksena se menettelee, mutta vakituisesti en ole halunnut mitään työlästä tehtävää. Niitä on jo riittävästi ja pitäisi saada niitäkin karsittua. Eläkeläisten johtokunta käsitteli tämän vuoden toimintaa. Reissataan runsaasti. Molemmissa eläkeläisjärjestöissä joissa toimin, on onnistuttu saamaan hyvin toimiva henkilö matkoista huolehtimaan. Niistä on paljon työtä ja ilman palkkaa. Kaikki kiitos ja kunnia Eläkeläisten Ritva Varjoselle ja Mainingin Esko Nybergille.

Eläkeläisten matkoista kiinnosti erityisesti toukokuun lopulla tehtävä Saarenmaan matka. En ole siellä käynyt ja kuullut olen Saarenmaasta pelkkää hyvää. Saas nähdä kui äijän käy. Menevätkö kaikki asiat kohdalleen. Maininki ei ole vielä reissuja suunnitellut paria Tallinnan matkaa lukuunottamatta. Pikainen viinanhaku reissu ei kiinnosta. Toisella reissulla ollaan yötäkin. Se pitää laittaa mietintään. Kesällä Maininki on järjestänyt mukavan pääasiassa johonkin kotimaassa suuntautuneen reissun. Viime kesänä oltiin tosin Gotlannissa. Mielenkiintoisia matkoja. Eiköhän tänäkin kesänä tule lähdettyä mukaan, mennään sitten minne tahansa. Mukavaa olla yhdessä entisten työkaverien kanssa vähän pidempään. Kaupungilla joskus tapaa, monia ei sielläkään.