Tuli käytyä taas katsomassa koripalloakin. Yhden ottelun tauon jälkeen. Tasainen ottelu, pääasiassa Korihait johti n. 5 pistettä. Kyllä Vilpaskin pari kertaa johdossa kävi. 

Alku oli hermostunutta peliä. Palloa ei koriin saatu ja muutenkin töpeksittiin. 3 min. pelin jälkeen tilanne oli 2-2. Siitä se sitten alkoi vähitellen luonnisttaa. 4. neljännen jakson alussa näytti siltä, että taasko lopussa tulee takkiin. Erityisesti Reedin peli oli luokatonta. Taisi heittää kymmenkunta kertaa ohi paikasta, josta normaalisti tekee varmasti korin. 

Kymmenen pisteen johto suli muutamassa minuutissa. Onneksi saatiin taas juonesta kiinni ja loppu olikin sitten Korihaiden varmaa hallintaa. Reed pelasi mustaa jaksoa lukuunottamatta hyvin. Samoin Jalonen, Gonner ja Sarcevic olivat vakuuttavia. Näin eka kerran McCarrollin kentällä ja täytyy ihmetellä miksi hänet on tänne rahdattu. Kausi alkaa olla ohi eikä hänestä juuri hyötyä ole. Oikea mämmikoura. 

Vilppaan kaikki kaikessa oli Roope Ahonen. Hyvin pelasi Burgesskin. Samoin vähästä peliajasta huolimatta Sakari Salminenkin. Sokeri pohjalla. Joukkueessa pelasi entinen Korihai Lalugba. Hän taisi olla parhaita pelaajia mitä Ukissa on nähty. Nyt hän pelasi toisen pelin jalkaleikkauksen jälkeen. Varovaisen alun jälkeen alkoi näkyä mikä mies hän on. Olisipa Ukissa rahaa ja hänen tasoisensa pelaaja olisi pystytty pitämään täällä. Menestys oli reippaasti parempaa.