Eilen oli kokopäivän mittainen valtuuston seminaari. Siellä saatiin viimeistelyä vaille valmiiksi kaupungin uusi strategia. Kirjoitan siitä myöhemmin paremmalla ajalla. Aamulla käytiin sähäkkä keskustelu blogien sisällöstä. Näköjään tästä on tullut merkittävä tiedotusväline. Illalla oli kokous, jossa päätettiin säästöistä. Näistä tulee varmaan sankari tarinoita, joissa kerrotaan uljaasta taistelusta pahaa vastaan. 

Haapaniemen koulun parin hehtaarin tontista ehkä myytävä tontti alkaa myös saada julkisuutta. Aamun lehdessä oli pari juttua. Tekstari palstalla ja sitten varsinainen uutinen paljon käytetystä ainut laatuisesta alueesta. Olen käynyt katsomassa tonttia. Ei ollut merkkejä käytöstä. Eilen kuulin sinne tulleen majan ja tallottuja polkuja. Kiireesti pitää saada näyttämään kirjelmä todeksi. Samoin asian ympärille on viritelty mitä ihmeellisimpiä huhuja. Jopa kerrotaan koulun toiminnan pahasti häiriintyvän koulun pihan läpi alkavasta liikenteestä tulevalle talolle. Ei ole mitään järkeä liikennöidä pihan läpi, Haapaniementieltä on saatavissa lyhyt tie mahdolliselle talolle. 

Valtakunnansovittelijan virka pyörii edelleen uutisissa. Nyt SAK on nimennyt ehdokkaakseen Janne Metsämäen. Ehdotus on saanut SAK:n sisälläkin melkoista vastarintaa muista palkansaaja järjestöistä puhumattakaan. Tuntuu olevan melkoisen kokematon ehdokas. En ollut kuullut edes hänen nimeään aiemmin. Muista esillä olleista ehdokkaista tunnen Jorma Rusasen. Hän toimi aiemmin SAK:n lakimiehenä. Tässä virassa on ollut mm. Tarja Halonen. Rusanen on kirjoittanut monia työlainsäädäntöön liittyviä kirjoja. Nyt hän työskentelee SAK:n Brysselin toimistossa. Siellä ovat aiemmin olleet mm. Heikki Pohja ja Pekka Ahmavaara. Henkilönä Rusanen vaikuttaa hyvinkin pätevältä.