Hallituksen kokouksessa oli oikeastaan vain yksi asia Yardian takaus. Aika hurjalta tuntuu taata puolen millin liikevaihdon omaavalle liki 6:n millin laina. Esitin joukon kysymyksiä. Joiden vastauksia en voi julkisttaa asian ollessa näiltä osin salainen. Valtuusto hyväksyi takuun puhua pukahtamatta. Ryhmäkokouksissa taustat oli selvitetty joten ainakin n. 60 ihmistä tuntee tiedot. Ihme on ellei viimeistään huomenna puolen päivän maissa jokainen halukas tiedä mistä on kysymys.

Talousarvioon esitti Nikula lisättäksi tavoitteisiin 3. sektorin käytön. Asia hyväksyttiin yksimielisesti. Junkola-Lehtonen sitti poistettavaksi viestintäkoordinaattorin. Tämä meni läpi äänin 36-7. Koordinaattorin olisivat palkanneet Ukipro ja vassarien Laaksonen.

Sivistyspalveluissa äänestettiin hiukan tasaisemmin. Mika Sjöblom esitti palkattavaksi sivistyskoordinaattorin 5 vuodeksi. Matti Ankelo halusi opetuspäällikön samaksi ajaksi. Ankelo voitti äänin 23-20. Voittanneet olivat sdp, ukipro ja vassarit minua lukuunottamatta. Sitte oli vastakkain Ankelo ja kh:n esitys ettei opetuspäällikköä palkata lainkaan. Ankelo voitti 30-13. Hävinneitä olivat kokoomus, osa keskustaa ja minä vassreista. Ikävää ettei vassarien johtokunna sanalla ole enää painoarvoa.