Jo on taas blogeissa ärhentelyä. Ihan kuin jotkut olisivat jo menneet talviunille ja vetänee filtin päähänsä, ellen selvemmin sanoisi ja joutuneet kesken uniensa tulemaan karuun maailmaan taistelemaan jokapäiväisestä leivästä. 

Olin 13 vuotta plm. ja sinä aikana oli monia kiperiä paikkoja ja aina niistä selvittiin. Kemiran myynnistäkin. Yksikään asia ei kyllä v..lemalla korjaantunut. Kyllä siinä tarvittiin malttia, tietoa ja asiallista, luotettavaa käyttäytymistä. Kannattaa pitää muistissa ja pyytää ajoissa apua ellei omaan mieleen keinoja tule.

Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin. Vireyttä alkaa olla monilla elinkeino elämän aloilla. Olen tämän jo ennenkin sanonut ja siitäkin tuli lunta tupaan. Niin se vaan on eikä mustamaalaus asiaa miksikään muuta. Ei tietenkään kaikilla aloilla eikä vielä edes tuntuvasti. Niin se vaan on, ei enää eletä hiljaisuudessa. 

Lokalahden Koivulan kaava kiistakin on lupaavasti ratkennut. Ei vielä niin, että kaava olisi valmis. Osapuolten kesken on jo saavutettu keskustelu yhteys ja asia menee eteenpäin. Tekla muutetun kaavan maanantaina jo hyväksyikin. Seuraavaksi se tulee hallitukseen joka myös toivottavasti sen hyväksyy. Sitten se asetetaan näytteille, eikä tietääkseni olisi valituksia tulossa. Mikäli hallitus olisi viimeksi hyväksynyt, seurauksena olisi ollut vuosien valitus kierros ja osapuolten rahaa olisi palanut tuhottomasti. Molempia osapuolia on aina kuunneltava ja haettava ratkaisu joka voidaan pitkin hampain hyväksyä joka taholla.