Viikko alkaa säästötyöryhmän kokouksella maanantaina. Toivottavasti tulee hyvä eteenpäin katsova kokous. Nyt alkaa olla viimeiset hetket saattaa talous asiallisesti tasapainoon. Vuodesta alkaa olla puolet kulunut. Tämän ryhmän jälkeen kokoontuu kh. Lista on tällä kertaa aika kevyt. Kaavoja, joista ei varmaan tule erimielisyyttä. Viime valtuustossa tehtyjen aloitteiden lähettäminen valmisteluun. Salainen asia, josta on jo niin monta ennakkopäätöstä, ettei pitäisi vaihtoehtoa olla.  Ainoa asia, josta saattaa tulla enemmän keskustelua on aloitusluvan antaminen Pohitullin keittiön saneeraukseen. Sekin tuli mielestäni viime kerralla loppuun asti puhuttua.

Keskiviikko alkaakin sitten kovalla pelolla ja kivulla. On aika hammaslääkärille. Lauantai aamullakin on kokous, mikä on erittäin harvinainen kokoustamisaika. Ahmasveden hoitokunnan johtokunta kokoontuu aamulla klo 9.00 valmistelemaan vuosikokousta. Kokoontumisaika johtuu siitä, että lähes kaikki jäsenet ovat mökkiläisiä ja arkena poissa Lokalahdelta.

Sunnuntai on kaatuneiden muistopäivä. Jo parin vuoden ajan on ollut käytäntönä käydä sankarihaudalla, vapaussodan muistomerkillä ja vakaumuksensa puolesta kaatuneiden muistomerkillä. Haudalla ja muistomerkeillä lasketaan kukat tai seppeleet sekä vapaussodan muistomerkillä puhuu Heikki Wala ja minun tehtävänäni on puhua vakaumuksensa puolesta kaatuneiden muistomerkillä.