Kokouksen aluksi Petri Rannikko ja Teemu Lindroth kertoivat Vakka-Suomen kalastuspuistohankkeesta ja suunnitteilla olevasta pakastamosta. Mirva Lambacka kertoi YT-neuvotteluprosessista. Siihen ei paljon aikaa kulutettu. Kristiina Salo kertoi Haavi auki-kampanjasta ja Kukkamessuista. Niistä tehtiin päätöksiä muissa asioissa.

Ekana varsinaisena asiana oli Salmenrannan ja Tammio-Kairan ranta-asemakaavat. Hanke käynnistetään. Kaava-alueella on Tammiosta vesilaitokselle tuleva raakavesiputki. Putki on tullut kaupungille erittäin kalliiksi. Kaavan teettäjän vaatiessa putkea hieman siirrettäväksi. Siirron aikana tapahtui kuolemaan johtanut onnettomuus. Kaavaan pitää saada putken sijainti.

Seuraavana ollut Kari-Etelärannan kaava läpäisi käsittelyn puheitta. Määrä-aikaisen koordinaattorin palkkaus sitä vastoin herätti pitkän keskustelun. Sellaista ei palkata.Muut esillä olleet virat ja toimet saivat täyttöluvan.

Kentänhoitajan toimen täytön poisti kj. listalta. Asiasta teki esityksen hallitukselle kulttuuri ym ltk jonka palkkalistoilla kentänhoitaja ei ole vaan teknisen lautakunnan. Asiaan palataan oikealta suunnalta tulleen lausunnon jälkeen. Määrä-ala ostetaan V-S shp:ltä ja vuokrataan Vakka-Suomen Golfille. Koko alueen vuokra on 1000€+ vuoden 2004 jälkeen 500 eurolle tullut indeksikorotus. Nyt koko vuokra sidotaan indeksiin.

Muissa asioissa päätettiin ettei Hyvinkään Asuntomessuille mennä. Mopoautokisasta päätettiin ettei kaupunki anna lupaa järjestää kisaa kadulla. Tieliikennelaki ei anna siihen mahdollisuutta. Suljetulla alueella, esim. autotehtaalla järjestettävään kisaan kaupunki osallistuu mikäli vastuut selvitetään kirjallisesti.