Viimeinen hallituksen kokous käytiin ja jä lähdettiin kesälomalle. Poikkeuksellisesti kokous aloitettiin heti varsinaisella asialla. Jääviys sääntöön oli saatu uusi tulkinta ja Timo A Järvisen oikaisuvaatimus käsiteltiin uudelleen. Päätösesityksessä oli nyt virhe ja kj. korjasi sen. Itse asiasta ei keskusteltu ja laittomasti tehty päätös tehtiin nyt äänin 7-3.

Sorvakon huoltorakennus oli uudelleen listalla valtuuston kielteisen päätöksen jälkeen. Asiaa oli selvitelty ja todettu valtuuston määrittelemät ehdot toteuttaa mahdottomiksi. Nyt ollaan vuosien väännön jälkeen taas lähtöviivalla. Rakennus on ainakin osittain suunniteltava uudelleen, ensi vuoden talousarvioon pyritään saamaan riittävän suuri määräraha ja Vannas-säätiöltä anotaan avustusraha uudelleen.

Muutaman asian jälkeen olivat urheiluseurojen edustajat kertomassa sisäliikuntatilojen tarpeestaan. Seurat liikuttavat valtavaa joukkoa lapsia, nuoria ja aikuisia. Tämä tapahtuu kaikki rakkaudesta urheiluun ja pyytettömästi ilman korvausta. Kyllä kaupungin pitää järjestää tilat jossa tämä on mahdollista ja seurojen ottaa uusia jäseniä. Nyt uusien joukkueiden perustaminen on mahdotonta sillä lisää aikoja ei ole. Pitäisikö nyt lähteä miettimään uuden hallin rakentamista? Tähän ovat pystyneet pienet naapurikunnatkin. Maksamme mahtavaa summaa vuokratuista liikuntatiloista. Tässä olisi jo hyvä siemen hallin kustannuksiin. Korko on nyt olematon ja ennustetaan lähivuosina pysyvänkin. Kustannukset tulisivat ylläpidosta ja lainan lyhennyksestä. Kannataisi ainakin laskelma tehdä. Tosin en usko toteuttamiseen. Siitä on nyt esimerkkinä urheilukentän huoltorakennus. Vuosien jahkailun jälkeen kaikki olisi ollut valmis rakentamiseen, ainoastaan valtuuston jaa puuttui. Sitä ei tullut sillä seurojen johdossa häärivät kaatoivat.

Muista asioista ei mitään mainittavaa olekaan. Tosin niistä paljon keskusteltiin. Hyvää kesää kunnallispolitiikalle.