Vähiin käy ennenkuin loppuu, sanoo vanha viisaus. Viimeksi lista oli lyhyt, nyt vielä lyhyempi. Odotellaan vissiin uutta hallitusta ja viisaampia päätöksiä. Lyhyt oli myös lista lautakuntien ja viranhaltijoiden päätöksistä.

Valtuuston marraskuun kokouksen päätökset esitetään täytäntöönpantaviksi. Sitten annetaan lausunto ministeriölle maalämmön luvanvaraisuudesta. Ministeriö perustelee mahdollista muutosta asian yhdenmukaistamisella. U:kin lausunnossa todetaan ainoastaan täällä annetun ohjeita siitä miten lähelle naapurin rajaa on voinut vehkeet asentaa. Ongelmia ei ole esiintynyt ja luvanvaraisuus työllistäisi turhaan jo muutenkin kuormittunutta rakennusvalvontaa. Sitten Haapalan eropyyntö kulttuuri ltk:n jäsenyydestä.

Sitten päätetään johtavan yliläälärin viran auki julistamisesta sekä kelpoisuusehtojen muuttamisesta. Uudet ehdot olisivat; Ylempi korkeakoulututkinto, riittävä hallinnollinen kokemus, terveydenhuollon tuntemus ja kokemus johtotehtävistä. Kannattanee kiinnittää huomiota ettei terveydenhuollosta vaadita koulutusta. 

Sitten on hallituksen alaisten hallintojen tämän vuoden käyttösuunnitelmien hyväksyminen. Muiden hallintokuntien suunnitelmat hyväksyy asianomainen lautakunta. Tärkeä juttu, tosin valtuusto on hyväksynyt rahat joiden puitteissa toimitaan. Siinä se sitten taas tällä kertaa. Saattaa olla viimeinen raporttini vaikka pöytäkirjantarkastajien valinnan kohdalla kerrotaan minun olevan seuraavana vuorossa.