Kh kokoontuu kuukauden tauon jälkeen. Erityisesti arkkitehtiosasto on ahkeroinut joulunpyhät, sillä listalla on pitkä rivi kaavajuttuja. Ranta-asemakaavoissa kiinnittyy huomio loma-asuntojen muuttamiset vakituisiksi asunnoiksi. Lupaa hyvää kaupungin väestömäärän kehitykselle.

Sataman kaava on edennyt näytteille asetettavaksi. Nesteen kylmäaseman taakse tuleva kerrostalo alue on edennyt jo kalkkiviivoille. Esitetään valtuuston hyväksyttäväksi. Pyhämaassa on valmistunut iso ranta-asemakaava. N. 90 ha. ranta-aluetta, n. 9. km rantaviivaa, vesialuetta 2000 ha ja sillä sijaitsevia alle puolen hehtaarin saaria ja luotoja. Kaava esitetään valtuuston hyväksyttäväksi.

Attendolle esitetään Puusepänkadulta vuokrattavaksi tonttia, maanvaihtoa ja asemakaavan muuttamista. Tarkoitus on laajentaa hoivakotia. Ukin Latu on uusimassa Metsälehdon saunaa ja kaupungilta lyhytaikaista lainaa 37 000€.

Sitten lausuntaa. Ekaksi Varsinais-Suomen TYP-sopimuksesta. Sitten onkin lausunto sote-uudistuksesta. Ikävää ettei lausunnolla liene merkitystä. Toivottavasti joku sentään lukee sen. Viimeksi aloite ja muut asiat.