On mukavaa blogien tulo tiedonvälitykseen. Kaikki tieto on aina kirjoittajansa näköistä ja vanhoilla medioilla on taustansa jonka mukaan mielipiteet tuodaan esiin. Blogit tarjoavat mahdollisuuden  kaikkien saada näkökulmansa esille. 

Näissä blogeissa on ilmennyt myös sellaista, joka ei ole minusta mukavaa. Sensuuri. Blogin pitäjällä on mahdollisuus poistaa kommentteja. Tämä on välttämättömyys, jos blogiin tulee törkeyksiä, nimeltä solvataan henkilöitä jne. Blogin pitäjällä on myös ennalta mahdollisuus tarkastaa kommentti ja hyväksymisen jälkeen päästää se julkisuuteen. 

Tämä ei ole mielestäni oikein. Täysin totuudellisia ja törkeyksiä sisältämättömiä viestejä sensuroidaan, mikäli viesti ei ole blogin pitäjän mielen mukainen. Osa kommentoijista tuntuu pitävän ainakin joidenkin blogeja ainoana totuutena. Ne ovat mielipiteitä ja usein asia virheitä sisältäviä. Näitä pitäisi saada kommentoida. Oman blogin kautta se tietenkin käy. Kaikilla ei vaan ole blogeja ja kuka niitä jaksaisi lukeakaan, jos niitä olisi paljon.

Minulta on viimeksi sensuroitu kommentti hallipolitiikasta. En muista sitä sana- enkä asiatarkasti, mutta jotain alla olevan tapaista siinä oli.

Halli kaupat hyväksyy valtuusto ei kj., joka valmistelee ne. Valmistelu on ollut kaikkien tahojen kiittämää viime päiviin asti. Tänä vuonna on valtuustossa ollut 2 hallia. Molemmat hyväksyttiin käytännössä yksimielisesti. Ensimmäisen olisi halunnut siirtää 3 valtuutettua, jotka olisivat halunneet heille rautalangasta väännettävän eräitä lähes merkityksettömiä asioita. 40 valtuutettua oli lukemansa ymmärtänyt. Toinen halli ei herättänyt edes keskustelua. 

Nyt näitä halleja arvostelevat henkilöt, jotka tuppisuina istuivat valtuustossa. En pidä 3 sanan lausumista, "kannatan edellistä puhujaa" minään puheenvuorona. Jos asiasta on erimieltä, se pitää myös perustella. Ei sen taakse muuten ketään tule. Rehtiä vastuunkantoa hyvät herrat.