Eilen tuli tutustuttua pariin juttuun, jotka ovat jo tulevat vielä laittamaan päätöksentekijät mietiskelemään. Aamupäivällä tutustuin Pähkinäisten, Käpylin ja Karilaisten tontteihin. pääasiassa mereltä, tonteilla käytiin vain niillä joille oli lupa. 

Kaikkiin asioihin pitäisi ehdottomasti tutustua paikanpäällä. Tämä ei vaan ole mahdollista sillä kunnallispolitiikkaan osallistuminen on harrastus, ei työ. Paljon ovat vuokralaiset tehneet tonteilla töitä. Lähes kaikki, eikä kenenkään tontti ole hunningolla. Kyllä todella soisi vuokralaisille asian oikeudenmukaisen ja nopean käsittelyn. Oma näkökulmani vain vahvistui kierroksella. 

Illalla oli tilaisuus, jossa lokalahtelaiset kertoivat käsityksiään kiertoliittymästä. Sielläkin vahvistui entinen näkökulma. Rekat ovat vaikeuksissa, mutta ei henkilöautolla mitään oleellista ongelmaa ole. Pieniä juttuja, jotka saattavat olla korjattavissa. Hautausmaan ohi U:kiin menevä pyötätie olisi voinut olla muutaman kymmenen metrin pitempi. Jo suunnitteluvaiheessa puhuin tästä suunnittelijan kanssa, hän vetosi rahojen niukkuuteen ja sanoi kaikentekemisen olevan mahdollisimman alakanttiin vedettyä. Eräitä muitakin selviä parannuskohteita on. Se vaan on niin vaikeata etteivät ne ole U:kin päätösvallassa. Laitetaan kaikki tarpeelliset korjauskohteet muistiin ja tilaisuuden tullen yritetään niitä korjata.