Kokous alkoi Kirsi Häkkisen päivähoitoalustuksella, jota jatkoi Inkeri Parviainen tilojen osalta. Seuranneella tauolla kysyin perusteita Pyhämaan kouluavustaja päätökselle. Parviainen kertoi säästöpäätösten aiheuttaneen 3:n kouluavustajan vähentämisen ja Pyhämaa joutui näiden joukkoon. Tosin edelleenkään ei ole varmaa tietoa onko syksyllä Pyhämaassa kouluavustaja sillä haetaan sopivaa työllistettävää Pyhämaahan.

Lista ei sinänsä suuria mietiskelyjä vaatinut. 4:n lastenhoitajan tehtävän määrä-aikaiselle täyttämiselle annettiin lupa. Vannas-säätiöltä otetaan yksimielisesti 2 milliä vastaan. Katseltiin Kaupunginlahden pohjukan piirustuksia. Seinämä tehdään pääosin entiseen paikkaan entisellä tavalla. Nyt joka 10:s paalu on teräksestä joka juntataan kovaan pohjaan asti. Pohjukan perältä kaupungin puoleista nurkkaa täytetään hieman. Saadaan lisää tilaa radan ja lahden väliseen kapeikkoon. Reunan ulkopuolella ei tehdä töitä joten Myllykadun pää jää entiselleen. Mikäli rahaa jää satetaan pohjukkaa myös ruopata. Sellainenkin ajatus itää, että lahden keskelle tehdään ruoppausmassoista saari.

Muissa asioissa ei kovinkaan paljoa keskusteltu paitsi muissa asioissa. Pyysin selvitystä tarklan raportissa kerrotuista määrä-aikaisista. Se päätettiin tällä viikolla toimittaa hallituksen jäsenille e-maililla.