Ei saakeli voi olla totta. Kirjoitin pitkän jutun, tallensin, odotin pitkään reaktiota ja siten kun tuli niin ei ollutkaan tallentanut ja juttuni hävinnyt bittiavaruuteen. Pitää nyt olla varovaisempi talenna pitkin matkaa.

Byrokratian jälkeen ensimmäin asia on työhyvinvointi kyselyn tulokset. Tulokset ovat varmaan mielenkiintoiset. Sitten on pitkä rivi kaavoja, erivaiheissa. Osaa esitetään jo valtuustolle hyväksyttäväksi ja osa on alkamassa. Näistä on pääosin kerrottu jo lehdissäkin. Seuraavaksi on täyttölupia toimien ja virkojen osalta. Sitten viimeksi Ukipoliksen yhtiökokousedustajan ohjeistaminen. Viimeksi kj. poisti asian listalta.

Sitten on pitkään kiertänyt lausunto Vakka-Suomen maaseutuhallinon tehtävien järjestämisestä. Kunnat eivät ole vanhan tavan mukaan päässeet yhteisymmärrykseen. Rintamalinjatkin ovat tavanomaiset Laitila vastaan muu Vakka-Suomi. Meidän esityksessä on Vehmaa edelleen isäntäkunta. Taitaa tämän jälkeen ministeriö tehdä pakkopäätöksen.

Seuraavaksi on hallituksen lausunto tarkastuslautakunnan kertomukseen. Kertomus on melkoisen kriittinen hallituksen osalta. Pitää tutustua huolella lausuntoesitykseen. Alkuvuoden talouden toteuma on valmistunut. Käyttökulut ja investoinnit eivät ainakaan vielä vaadi korjauksia. Yhteisöveron tuotto on 1,8 milliä budjetoitua pienempi ja valtionosuudet 1,2 milliä suuremmat joten vajausta on 0,6 milj/€. Siinäpä pähkäilyä miten vajaus täytetään.

Hallintosääntö palautettiin viimeksi ja nyt esitetään lautakuntia entisen suuruisina. Vanhustenhuollon palvelurakenne on menossa valtuuston päätettäväksi. Nopeasti vilkaistuna esitys on valtuuston lähetekeskustelun linjauksen mukainen eli hyvä. Lautakunnassa kokoomus olisi halunnut yksityistää vanhustenhoidon paikka tarpeen lisäyksen. Muut eivät menneet esityksen taakse. Hyvä niin. Kuntavaalit on tulossa ja järjestelyistä päätetään. Hallitukselle esitetään ylomääräistä kokousta, taitaa olla tulossa tai menossa kiireinen asia.

http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20122256