Kevät on tullut. Aurinko paistaa ja on niin kaunista että. Pikapuoliin pitäisi lähteä istuskelemaan Messiin. On Mainingin kevätkokouksen aika. Näkee taas entisiä työkavereita, joitakin ei tapaa kuin vuosikokouksessa. Joitakin taas hyvinkin usein.

Ukissa taitaa toimia kymmenkunta eri eläkeläisyhdistystä. Minäkin olen parissa mukana. Mainingin lisäksi Eläkeläiset ry:ssä. Monet toimivista yhdistyksistä ovat tarkoitetut jonkin työpaikan eläkeläisille. Sitten on yleisjärjestöjä, joihin voi liittyä kuka tahansa.

Toiminnat ovat monipuolisia. On moniin harrastuksiin liittyviä kerhoja, joista voi valita kiinnostavat. Maininki ei järjestä muuta kuin matkoja. Monipuolisesti kylläkin. Ruotsin laivoilla ja Tallinnassa käydään niinkuin kaikki muutkin. Sen lisäksi on järjestetty 1 yön mittainen kesäretki. Viime vuonna käytiin Ahvenanmaalla. Bussi on aina täynnä. Myös pitempiäkin reissuja on olleet Baltian kylpylä reissut. Latviassa on käyty ilman kylpemistä.

Samoin käydään teatterissa, Ukissa, Tampereella, Porissa jne. Onhan meidän jäsenistössä aktiivisia näyttelijöitäkin. Eeli Hyytiä on takavuosilta tuttu. Nykyisistä Toivosen Jouko on hyvin aktiivinen, Koskelan Jussi ja muita mainioita osia.

Ensi viikolla sitten alkaa kunnalliselämässäkin tapahtua. Tiistaina on Soijatehdas projektin avajaiset ja torstaina Energiapuiston harjakaiset. Monet varmaan repivät takapuolensa. Eihän täällä Ukissa mitään saa tehdä. Nukutaan vaan prinsessa Ruususen unta. Myös hallitus kokoontuu pienen tauon jälkeen.