Maanantaina kh sitten aloittaa uuden kouluverkkopäätöksen jälkeisen elämän. Ei se kouluverkko niin kamalasti vaikuttanut kh:n kokouksiin. Kaikkien kanta oli selvä ja pitävä loppuun asti.

Viimeksi otimme hammaslääkärien palkankorotuksen kh:n päätettäväksi ja se nyt sitten on päätettävänä. Tosin päätösehdotus esitellään vasta kokouksessa. Tanelinpolku 2:sta on esillä kaavamuutos. Kaavassa on tontti yleisillerakennuksille. Se esitetään muutettavaksi 5 asuntoa sisältävälle rivitalolle. Pyhässämaassa esitetään isohko alue ranta-asemakaavoitettavaksi.

Kainpirtintieltä esitetään aluetta vuokrattavaksi troolari Olympos Oy:lle. Lounaisrannikon (Pori, Rauma, Turku, Uusikaupunki) kaupunginjohtajat ovat kokoontuneet ja esittävät yhteisen kehittämistyön aloittamista. Laitila on ilmoittanut haluavansa mukaan. Missähän sillä on rannikkoa? Käräjille taitaa tämäkin asia vielä päätyä.

Kaupungin henkilöstön työpaikka aterioiden hinta vahvistetaan ensi vuodelle. Ensi vuodelle valtuusto päätti ottaa 5milj/€ lainaa. Nyt päätetään 3 milj/€ osalta paikka mistä otetaan.

Taivassalon ja Ugin yhdistymissopimuksesta päätetään ja asetetaan kuulutukseen. Varsinais-Suomen Liiton perussopimusta pitäisi jälleen muuttaa. Sitten aloite, tiedoksi annettavat asiat, seutukunta-asiat , salainen asia ja sitten joulun viettoon.