Kokous lähti liukkaasti liikkeelle. Asemakaavat hyväksyttiin esitetyssä muodossa. A-sairaalan ostossakaan ei kauaa nokka tuhissut. Miksi olisi, sen oli jo valtuusto päättänyt? Sataman hallitukseen valittiin Marja-Leena Tuominen, Raimo Aarnio, Timo Vahtera, Vesa Paldanius, Heikki Wala, Li Grönlund ja Maija Junkola-Lehtonen.

Novgorodin lähtee Heikki Wala ja joku virkamies. Kyllä hallituksen enemmistö on kehityskelpoinen, tosin kantapään kautta.. Henkilöstöraportista ja hyvinvointiraportista keskusteltiin pitkään. Tilinpäätöksestä ei juurikaan. Murphyn laki toteutui jälleen. Kaikille on tuttua peruna ja pahanilkiset lapset, tili asiat ei niinkään. Kuntalaialoitteissa on vielä käsittelemättä vuonna 2011 tehty aloite. Olisikohan asia jo vanhentunut? Tämä kyllä pitäisi jo viimein haudata asiaan kuuluvin menoin läheisten läsnäollessa.

EikÄ sitten muuta. Sihystä keskusteltiin pitkään. Tässä on käymässä kuten aina. Seurantaryhmä suojelee esityksiä kaikin keinoin, mitään ei oteta mietintäänkään. Muut ovat typeryksiä jotka eivät mitään ymmärrä. Muualla seurantaryhmään otettiin vain 1 luottamusmies. Meillä kaikista hallitusryhmistä on 1. Tämä takaa kaikkien toisin ajattelevien esitysten hautaamisen syvään ja kalliilla.