Valtuustossa oli suht.koht. tärkeitä asioita, mutta ei ne mielestäni suuria tunteita herättäneet. Talouden toteumasta käytettiin muutama puheenvuoro. Talous joten kuten kuosissa eikä näin voida jatkaa. Sama vanha viisaus, nyt uudet valtuutetut on huomanneet talouden olevan finossa. Olen aika kauan ollut valtuustossa enkä kyllä myönnä etteikö aina ole ollut valtuutettuja jotka on ymmärtäneet talouden. Päätöksiä tehdään demokraattisesti ja monesti monet ovat olleet erimieltä. Näin vain kunnallinen päätöksenteko etenee.

Hallintosääntöön tehtiin muutamia muutoksia yksimielisesti ja äänestämällä.Työsuhteen täyttämisessä oli esitys, että toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen voidaan ottaa vain ulkoisen hakumenettelyn kautta. Jukka Järvinen esitti täyttöä myös sisäisellä haulla. Esitys voitti 22-21.

Henkilöstövalinnoissa valtuuston päätettäväksi esitettiin vain kj:n valinta. J. Järvinen esitti myös palvelukeskusten ja liikelaitosten johtajien valintaa valtuustolle. Tämä voitti 28-15. Lomautus esitettiin hallituksen päätettäväksi. J.Järvinen esitti päätösvaltaa valtuustolle. Tämä voitti 26-17.

Terveystalon myyntiä Nikula esitti palautettavaksi. Äänin 31-12 käsittelyä jatkettiin. Kutila esitti ettei myydä. Myynti voitti 34-9. Valtuuston vpj:ksi valittiin Olli Laivo.

Wala teki aloitteet kerrostalojen rakentamisesta ja Seikowin saneerauksesta. Laivo esitti maankäyttösopimuksia maaseudun rakentamisen edistämiseksi-