Huh, huh oli tosi jännä peli. Vieläpä kävi niin hyvin, että Korihait voitti 1 pisteellä jatkoajan jälkeen. Ottelu alkoi Honkan sekeällä edulla. Vähitellen peli tasoittui ja toinen jakso oli Korihaiden ylivoimaa. Honka ei tehnyt 2. jaksolla kuin 8 pinnaa ja Korihait johti tauolle mentäessä 10 pistettä. 

Tavallisuudesta poiketen ei romahdettu tauon jälkeen. Vasta 4. jaksolla. Honka pelasi tiukkaa ja vauhdikasta miesvartiointia, eikä Korihait oikein pärjännyt. Lopussa hieman parannettiin ja päästiin tasoihin. Mentiin jatkoajalle. Honka johti hivenen melkein koko jatkoajan. 29 sekunttia ennen loppua päästiin tasoihin. Honkalla hyökkäys. Mikäli Honka olisi pelannut pitkän hyökkäyksen perään korin, niin Korihaille ei olisi jäänyt kuin muutama sekuntti hyökkäysaikaa. 

Lehtonen otti aikalisän ja peliä jatkettiin kovalla riskillä. Saaristo rikkoi tahallaan heti pelin alettua. Honka heitti molemmat saamansa vaparit sisään ja Korihaille hyökkäys. Pelattiin pitkä hyökkäys ja kaikki odottivat hyökkäysajan viime sekunneilla jonkun rynnivän korille. Pallo pelattiinkin kaaren taakse Mikko Jaloselle joka heitti kolmosen sukkana sisään. Katsomo räjähti. Katto nousi arviolta noin puoli metriä ja minusta ainakin putosi entiselle paikalleen.

Honkalle jäi hyökkäysaikaa sekuntti ja ei tietenkään saanut koria. Tuomarit nousivat aika ratkaisevaan rooliin. Pilli soi herkästi. Korihailta joutuivat kaikki pitkät miehet, Heinonen, Kumpulainen ja McCarroll ennen aikojaan suihkuun. Samoin Honkalta Kotti ja Iisalo. Tämän lisäksi molemmilla oli useita 4 virheen miehiä. Korihaista kaikki pelasivat hyvin. Kruununa Jalosen viimeinen kori. Honkan Matisen pitäjää ei kyllä löytynyt. Hyvin pelasivat Hongatkin. Matinen varsinkin oli loppua kohden pitelemätön. Heittipä 3 kolmostakin peräjälkeen. Voitto tuli ja play offs alkaa näyttää todennäköiseltä.