Sensuuri sanalla on ikävä kaiku. Vielä ikävämpää on sen käyttö. Suomessa on sananvapaus. On kuitenkin joitakin pykäliä esim. loukkaavasta kirjoittelusta, josta voit joutua oikeuteen. Hyvä niin.

Sitä sensurointia en jaksa ymmärtää mitä parissa blogissa harjoitetaan. Kommentti tulee näkyviin sen jälkeen, kun blogin pitäjä on hyväksynyt. Käytännössä se toimii mm. siten, että blogin pitäjän oma kommentti on pitkään viimeinen näkyvissä oleva kommentti. Eikä se voi johtua siitä, että blogin pitäjä kävisi harvoin sivullaan. Blogin pitäjän oma kommentti tulee alta aikayksikön.

Miksi tällaista peliä sitten pitää olla? En ymmärrä. Tietenkin saattaa olla törkyisiä kommentteja, jotka pitää poistaa. Toisaalta blogin pitäjät käyvät niin usein blogissaan, että ne voisi silloin poistaa. Ei näkyvillä olo aikana moni ehtisi käydä, eikä niistä varmaan suurta vahingoa kävijä ehtisi saada sielulleen.

Tämän lisäksi on minulta häipynyt koko kommenttikin bittiavaruuteen. Enkä ole kirjoitellut rivoja enkä ketään loukannutkaan sen enempää mikä näillä sivuilla on normaalia. Lieneekö sensureilla Stasin syvä kurkkujen sielu.