Viime viikko oli penkkiurheilijalle mieluinen. Jalkapallon ja yleisurheilun alle 20 v. MM-kisat olivat mielenkiintoiset. En välitä erikoisemmin jalkapallosta mutku kisojen edistyessä ottelujen arvo nousi niin aloin viihtyä tv-ääressä. Olin kuten moni muukin sitä mieltä, että käytännössä semissä ottelu Ranska- Belgia oli todellinen loppuottelu.Niin se sitten olikin, mutta oikea loppuottelu Ranska-Kroatia oli sisältörikas. Maaleja tuli epätavallisen paljon mikä teki ottelusta viihdyttävän. Ei ollut ihme Marconinkaan pöydälle hyppääminen, mutta Putin oli viilee vaan.

Yleisurheilukisoissa oli tasaväkisiä taistoja ja monet tulokset olivat aikuistenkin huippuluokkaa. Kisoissa olleet suomalaisetkin tekivät ennätyksiään tai ainakin kesän parhaan tuloksensa. Enempää ei voi vaatia. Naisten kiekossa leveelahti paransi ennätystään pari metriä ja sai hopeaa. Saas nähdä jatkuuko kehitys. poikien keihäässä Narvi heitteli jokaisella kesän parhaan nurkille. Raameja kaverilla on joten voidaan odottaa Suomen pysyvän keihäänheiton huipulla.

Jotain täytyy sanoa Trumpin vierailustakin. Olikohan Melanielle kerrottu hänen tulevan pakkaseen? Oli niin raskaasti pukeutunut, että oli varmaan hiestä märkänä vaikka vierailupaikoilla on sitten miten hyvät ilmastointilaitteet tahansa.