Hallitus kokoontuu poikkeuksellisesti tiistaina ja jälleen on pitkä lista. Ekaksi käsitellään U:kin Veden kehittämissuunnitelma ja toiminta-alueiden muutokset. Tällä hetkellä puhuttaa maaseudulla aikalailla. Kaavoja on jälleen pitkä lista.  Ranta- ja asemakaavoja. Olen niitä vilkaissut vasta ylimalkaisesti. Ei näytä eka vilkaisulla mitään ihmeellistä olevan. Vielä kuullaan ja setvitään vuosittainen kaavoituskatsaus. Ihmeen paljon niitä kaavoja riittää. Nyt aletaan vähitellen pääsemään niskanpäälle, kun on toinenkin kaavoittaja. Kalannin yleiskaava vain odottaa vuoroaan. Ei näytä aiheuttavan hämminkiä, kerrostaloja aletaan pykämään kolminkappalein vaikka on peruskaavakin tekemättä.

Sataman johtokunta on pyytänyt yhtiöittämisen aloittamista vaikka edes lakia ei vielä ole. Ei ainakaan voi moittia hidastelusta. Sitten esitetään lupia annettavaksi virkojen ja toimien täyttämiseen. Terveyskeskusvirat tulevat kaikki Vehmassalon maksettaviksi. Päiväkodin luonnollisesti U:kin kuten ympäristönsuojelun päällikönkin virka. Uusia nämä eivät ole vaan täytetään poislähteneiden paikkoja.

Sitten lopetetaan virkoja ja muutetaan tehtävänimikkeitä. Vaali ltk:ta täydennetään. Korkojohdannaisten enimmäismäärää esitetään korotettavaksi. Terveyspalvelujen ohjelmisto hankintoihin ehdotetaan lisää rahaa. Tämä peritään kuntien käyttömaksuissa. Säästöohjelman kohdentaminen esitetään nykyisen taloustyöryhmän tehtäväksi. Satakunnan Ammattikorkeakoulun osakkeita esitetään ostettavaksi ja Loura sopimus hyväksyttäväksi. Sitten on tilintarkastajan raportointi.

Seuraavaksi on 8 aloitetta. Kannattanee vilkaista mikä on normaali päätösesitys. Ei tunnu olevan kaikille selville. Mielenkiintoista on kuinka monta puheenvuoroa käytetään. Siinä sitä sitten taas on.