Ensimmäinen keskustelua herättänyt asia oli nuoriso- ja liikunta ltk:n päätös poistaa yli 70% invalideilta vapaakortti uimahalliin. Asia palautettii ltk:n uudelleen käsittelyyn. Vapaakortin poiston perusteet olivat enemmän kuin kyseenalaiset.

Asiaan 10 asti asioista keskusteltiin jonkinverran, mutta päätösesityksiin ei tehty muutosesityksiä. Ei myöskään kohtaan 10, joka oli harkinnanvaraisen avustuksen hakeminen. Keskustelussa ilmeni ettei Ugin ole mahdollista saada avustusta. Meillä ei ole asiat sen huonommin kuin muuallakaan. Mitään äkillistä muutosta huonompaan suuntaan ei ole ollut, mikä on avustuksen saamisen pääkriteeri. Avustusta kuitenkin haetaan ja kovasti sen puolesta lobataan.

Aloitteesta, jossa esitettiin päivähoidon siirtämisestä opetustoimeen, keskusteltiin pitkään. Mitään hyvää sen paremmin kuin huonoakaan siirrosta ei ilmeisesti olisi. Keskustelun päätteeksi äänestettiin. Tuloksena oli wanhanajan tulos oikeisto 6, vasemmisto 5. Miten näin silloin tällöin käy, vaikka Ugissa ei mitään tällaista jakoa ole.

Monista asioista tämän jälkeenkin keskusteltiin. Mitään listasta poikkeavaa ei tullut. Muissa asioissa esitin Mörnen lenkin nimeämistä omaksi kaduksi. Nyt osoite on Välskärintie ja se on vaikeuttanut Kaupungintalon löytämistä ja aiheuttanut turhaa liikennettä Välskärintielle.