Kesä jatkuu kuumana ja kuivana. Aina tulee sanottua ettei tällaista ole kyllä aikoihin ollut. Muisti on kovin lyhyt. Aina on porukassa joku joka sanoo eihän siitä ole kuin 5-6 vuotta, kun oli samanlaista.

Joka tapauksessa nurmikko alkaa olla melkein kaikki kulottunut. Joskus vain pitää leikata ja silloinkaan ei paljoa aikaa mene. Ikävää vaan kukkien kannalta. Niitä on paljon. Iltaisin yritetään kastella. Astia kukkiin vesi riittää, muut jäävät vähemmälle.

Minulla on vielä käyttökuntoinen kaivo, ei siitä koskaan vesi loppunut sen varassa ollessa. Ei vesi kyllä korkealle näillä keleillä nouse ja pumpulla pystyy imaisemaan kuiville. Kaupungin vettä ei haluta kasteluun käyttää ja paljon pitäisi olla säiliöittäkin. Suoraan putkesta otettuna ei ole hyvää kasteluvettä.

Kaivo vesi oli aikanaan ruosteista. Talven käyttö huilauksen jälkeen vesi on ollut kauan ruskeata. Tänä kesänä ei ole kirkastunut lainkaan. Pitäisi kaivo pestä rankkasateiden alettua. Tosin saattaa olla ettei sekään auta, putket ovat varmaan niljakkaan ruskeat. Enkä tiedä voiko niitä puhdistaa. Viisaita neuvoja odotellaan.