Varsinaiset asiat alkavat lähetekeskustelulla sote-uudistuksesta. Materiaalia toimitetaan e-maililla. Sitten raportti Vakka-Suomen lastensuojelusta ja selvitys ennaltaehkäisevästä kotihoidosta. Sitten on joitakin tehtävien täyttölupia ja ranta-asemakaavoja. Teknisen johtajan hakuaika on päättynyt ja nyt päätetään ketkä kutsutaan haastatteluun.

Kuntarakennelain mukaista selvitystä päätettäneen jatkaa edelleen Laitilan kanssa. Sitten onkin iso asia Novidan liittyminen Winnovaan. Nyt on hyväksyttävänä aiesopimus. Kovin on vaisu luonnos vain ylimalkaisesti joitakin juttuja. Aikanaan Loimaata varten tehtiin hyvin yksityiskohtainen sopimus ja silti siihen jäi kallis moka. Kevyesti suhtaudutaan isoon asiaan.

8:n kuukauden talouden toteuma on valmistunut. Lopputulos on viime vuotta parempi ja siten siedettävä. 1,4 milj/€ lisämäärärahaa joudutaan kuitenkin esittämään. ESH:n menot ovat taas kasvaneet ennakoitua enemmän. Tämä saa taas aikaiseksi kovat purnaukset ja hoitoketjun toiminnan tarkastelua. Toisaalta, jos ihmiset sairastelevat enemmän ja kalliimpia sairauksia, niin maksettava on eikös juu. Jokainen jonoissa hermoileva on valmis maksamaan enemmän päästäkseen ripeästi hoitoon. Jonottaminen kuukausia käy hermoillekin, nimimerkki "Kokemusta on".

Tilintarkastusmuistio on valmistunut. Mitään suurta huomautettavaa ei ole. Kh antaa selvitykset huomautuksista tarkastuslautakunnalle ja päättää toteuttaa esitetyt korjaukset.