Alkulämmittelyjen jälkeen siirrytään varsinaisiin asioihin ja vanha käytäntö jatkuu. Rakennusjärjestystä oj jo vuosia manattu saatavaksi päätökseen, jälleen se esitetään lähetettäväksi uuteen valmisteluun. Seuraavaksi nerokas kiinteistökauppa. Kalasaman kiinteistöt OY:ltä esitetään ostettavaksi kiinteistö 40 000€:n hintaan ja edelleen vuokrattavaksi 10 vuodeksi Lännen Meritie OY:lle 10 €:n hintaan lisäksi vuokraajalle esitetään oikeutta vuokrata se 10 vuoden jälkeen 3 vuodeksi. Esityksessä ei kerrota peritäänkö mahdolliselta lisäajalta myös korkeaa yhden euron vuosivuokraa.

Lentävälle Lokille esitetään edelleen vuokrattavaksi 10 vuodeksi sen käytössä ollut rakennus. Tässä ei pelata hyvä veli suhteilla sillä Lentävä Lokki joutuu joka vuosi maksamaan sen minkä Lännen Meritie maksaa 10 vuodessa.

Sitten on pitkä rivi kevään neuvotteluissa sovittujen paikkojen täyttäminen. Työntekijöitä otetaan ja strategiaa valmistellaan. Alkuvuoden ennusteen mukaan talous on jäämässä 2 milj/€ alijäämäiseksi.