Ankea aamu. Kävin aamuyöstä viemässä vaimon Turkuun mistä hän lähti vanhimman tyttären kanssa bussilla Helsingiin. Sieltä matka jatkuu Italian Riminiin ja takaisin ensi sunnuntaina. Nyt on sitten harvinaista yksinoloa.   

Takaisin tultua menin uudelleen nukkumaan. Nyt sitten ihmettelen mitä tekisin. Ei niin, että paljoa olisikaan tekemistä, mutta sade vie nekin mahdollisuudet. Ei ole oikein mielenkiintoista lukemistakaan ja tv ei koskaan paljoa kiinnosta. 

Jos sade taukoaisi voisi lähteä katsomaan Viljaluotoon ruoppausjälkiä. Siellä ruopattiin rantaa missä oli meidän vesiyhtymän putkea. Putki katkesi ja nyt ruoppaaja laskuttaa meitä 1500€ töiden keskeytymisestä tulleista kustannuksista. Asiasta olen saanut ristiriitaista tietoa, pitänee käydä katsomassa tilanne omin silmin. Meillä on sentään asiat kunnossa. Kaikki paperit ja yhtiön tilit ovat kunnossa vieläpä on rahaa pankissa tähänkin laskuun. Meillä on pieni yhtymä. Perimme taksoista korkeampia hintoja kaupungin alennuksesta huolimatta. Silti joudumme syömään pääomaa. Yhtiömme on niin pieni, että jos keräisimme yo. laskun vedenhinnassa joutuisimme korottamaan vesikuution hintaa 3€. Alkaisi vedenhinta lähennellä samppanjan hintaa.

Ei silti liittyminen kaduta. Kyllä kaupungin vesi on niin paljon parempaa kuin omankaivon vesi, ruosteista ja kalkkista. Käytän sitä vain kasteluun ja autonpesuun. Nuo vesijutut on kovia juttuja täällä maaseudulla. Olen aiemmin kirjoittanut naapuri osuuskunnasta missä asiat ei oikein menneet putkeen. Asioita on nyt sitten käsitelty käräjäoikeudessa ja viimeksi hovioikeudessa. Käräjäoikeuden päätös muuttui hovissa. Nyt toimitusmiehet (ns. yhtymän hallitus) joutuu korvaamaan niiden, jotka eivät yhtymän toimia ole hyväksyneet, liittymismaksuja ja oikeudenkäynti kuluja, minun tietojeni mukaan, yli 130 000€. Toimitusmiehiä on 4 joten nokkaa päälle tulee maksettavaa yli 30 000€. Tämä summa menee maksajilta täysin turhuuteen, he eivät ole saaneet henkilökohtaista hyötyä. Osoittaa ettei luottamustehtäviä pidä ottaa vastaan vain omanarvon tunnosta. Ne pitää hoitaa asiallisesti. Lopullista tietoa lopputuloksesta ei vielä ole sillä ilmeisesti hävinneet ovat hakemassa valituslupaa korkeimmastaoikeudesta.