Korisliigassa oli tänään sarjan avaus. Korihailta kohtuullinen peli. Hallia oli uusittu katsomon osalta. Tekstari palstalla on ollut purnauksia siitä, että yläkatsomo on ollut suljettu. Viime kaudella istuskelin pääasiassa siellä. Nyt istuin alhaalla. Kyllä ylhäältä on parempi katsoa.

Peli kulki selkeästi Korihaiden komennuksessa, toista neljännestä lukuunottamatta. Voidaan odottaa hyvää kautta elleivät loukkaantumiset tule pilaamaan. Ogi loukkasi nytkin viime minuuteilla polvensa. Toivottavasti ei mitään vakavaa. Amerikkalaiset ovat hyviä. Gonner tiedetään viime kaudelta, Cunnighamista ei vielä täyttä kuvaa saanut. Heti alussa tuli nopeasti 3 virhettä ja penkillä istumisen jälkeen 4. Lopussa hän pääsi taas kentälle ja kyllä kelvolliselta tuntui.

Reed taitaa olla loistopelaaja. Katsotaan nyt vielä muutama peli ennenkuin oikein kehutaan. Kumpulainen jatkoi siitä mihin viime kaudella jäi. Muut pelasivat kohtuullisesti, mutta heitto oli ala-arvoista. Sarsevic, Jalonen, Heinonen ja osittain Gonnerkin saavat harjoitella heittoa tosissaan. Reilun voiton ansiosta Korihait taitaa johtaa sarjaa.

Huomenna sitten torille. Meillä pitäisi olla jaossa Viikkolehteä, jossa on aukeaman kokoinen juttu Isosta-Rahkasuosta. Sinne mennään sunnuntaina.