Hallitus kokoontuu viimeisen kerran ennen joulua maanantaina.Eikä lista ole mikään tyhjänpäiväinen. Eka oikea asia on koulupsykologin viran täyttölupa. Paljon on puhuttu siitä miten tärkeää on aikainen ongelmiin puuttuminen. Tämän viran täyttö on varmasti sitä.

Kouluissa jatketaan. Seuraavaksi on 5 luokanopettajan ja 3 lehtorin viran täyttäminen toistaiseksi voimassa olevin sopimuksen. Koulu-uudistuksen yhtenä tavoitteena oli sen selkeyttäminen miten paljon opettajia tarvitaan. Tulevaisuus on nyt pitkälti näkyvissä ja voidaan siirtyä määrä-aikaisista sopimuksista toistaiseksi voimassa oleviin. Hieno juttu.

Sitten normaali joka vuotinen juttu, työpaikka-aterioiden hinnan vahvistaminen. Sitten suunnitellaan. Ekaksi henkilöstöstrategia, sitten henkilöstösuunnitelma ja viimeksi työsuojelun toimintaohjelma.

Sitten myydään Rantakadulta asunto-osake ja siihen liittyvä autohallipaikka. Seuraavaksi ensi kesän puheenaihe. Kaupunki siirtyy kesäkuun alussa pääsääntöisesti vain verkkolaskutukseen. Sitten määritellään Novidan vuokra ensi vuoden alkupuoliskolle. 

Seuraavana Jari Valkosen aloite varoituksen antamisesta koulun rehtorille väärän tiedon jakamisesta. Asia liittyy Pohitullin koulun home epäilyihin. Vastauksen liitteenä on Aerobiologian yksikön lausunto. Vielä on joitakin salaisia asioita. Mielenkiintoisiakin.