Nyt oli saatu jotain asian tynkää koottua, viimeksi kokous peruttiin asioiden puuttuessa. Viranhaltijoiden ja lautakuntien päätöksissä ei näyttänyt mitään erikoista olevan. Pari ranta-asemakaavaa on listalla. Ei niissä koskaan mitään ole. Kaavat on useaan kertaan nähtävillä ja niissä esille tulleet huomautukset saadaan lähes aina sovittua. Pitää kuitenkin lain määräämässä järjestyksessä käsitellä.

Santtiossa Lähikaupalle varatun tontin varaus esitetään purettavaksi ja varattavaksi Suomen Hoivatilat OY:lle. Yhtiö rakentaa tontille kaupan, päiväkodin ja palvelutalon. Kauppa vuokrataan Lähikaupalle jonka ensi kuun alusta omistaa Kesko.

Kalannin osakaavan ohjausryhmään nimetään 2-3 henkilöä. Sitten käsitellään Ukin 400 v. ja Suomen 100 v. juhlimis- suunnitelmat. Janne Sjölund valittiin kh:n ja nyt hän eroaa terveys ltk:sta. Kaupungin ja Finnsportsmannin yhteistyö sopimus esitetään hyväksyttäväksi. Sopimuksen mukaan firma järjestää kukka messut ja Minifarmin tähän Uki maksaa tukea tänä vuonna 7 000€ ja ensi vuonna 5 000 €.

Seuraavaksi uuden kuntalain toteuttamis aikataulu. Uusi organisaatio esitetään päätettäväksi lokakuun loppuun mennessä. Kolille mentäneen saaristoseminaariin sakilla. Sote- ryhmä valitaan. Sorvakon tontista tehdyn valituksen on hallinto-oikeus hylännyt. Kaupungilla on oikeus tehdä päätöksiä ja kumota ne.