Keva sotku tuntuu samanlaiselta kuin kepun (maalaisliiton) historia on täynnä. Puolueen nimikin viittaa lähinnä johonkin kepuliin.

Olen lukenut jonkin verran Maalaisliiton legendaarisesta puoluesihteeri Arvo Korsimosta. Otteet olivat rajut ja paljon liikuttiin harmaalla alueella. Myös lain toisella puolella käytiin. 

Hommat tuntuvat olevan edelleen samoja. Mistähän kova uskoisia henkilöitä aina löytyykään. Samasta muotista tuntuvat tulleen myös Markku Kauppinen ja Jarmo Korhonen. Valmiita tekemään puolueen puolesta mitä tahansa. Juha Kajoa on helpompi ymmärtää, hän tekee kaiken saadakseen itselleen etuja. Miten se Suomen laki nyt sellainen on, että voit olla täysin varaton ja silti pystyt elämään rikkaan miehen elämää.

Ei niitten isojen puolueiden rahoitus muittenkaan varmaan päivän valoa kestä. Tutkinta on varmaan halutonta ja kieltämättä vaikeaa. 

Suomea aina välillä kehuskellaan vapaaksi lahjonnasta. "Hyvä veli" järjestelmä voi hyvin eikä se mielestäni muuta ole kuin lahjontaa. Tunnet sopivia henkilöitä niin kaikki järjestyy, edellyttäen sinun olevan samassa asemassa. Palvelukset korvataan palveluksina. Bisnes järjestyy, asunnot järjestyy arvoilla joista ei joudu oikeuteen, työpaikat myös kesä sellaiset järjestyvät. Elämä on auki joka puolelle hyvään elintasoon.

Odotellaan mihin tämä Keva sotku päättyy. Tuskin mihinkään järisyttävään.