Eilinen valtuuston kokous oli harvinaisen lyhyt, tosin sitä edelsimuutaman tunnin seminaari. Ukilaiseen tapaan seminaari oli suljettu. Paikalle ei päästetty toimittajiakaan vaikka kyseessä oli tärkeä asia josta pitäisi kaupunkilaisten tietää jo hyvissä ajoin.

Kokouksen alussa todettiin jälleen kaikkien M11 ryhmän varajäsenineen olevan niin kiireisiä ettei heidän prioriteettilistalla valtuuston kokous ole paikalle saapumisen arvoinen. Parisen sataa viime vaalien ääntä meni täysin hukkaan. Varsinainen lista paukuteltiin käytännössä yhdellä puheenvuorolla. Javan aloitteen yhteydessä.  Timo Järvinen sanoi ettei tämän kaltaisia aloitteitta pitäisi tehdä. Se ei täytä aloitteen tunnusmerkkejä. Aloitteessa ei esiteä mitään uutta vaan kerrataan vanhoja juttuja.

Lisälistalla perusterveydenhoidon yhteistoimintasopimuksen irtisanominen kirvoitti muutamia puheenvuoroja ja neuvottelutauon. Timo Järvinen esitti sopimuksen irtisanomista Markku Tuomisen kannattamana. Tauon jälkeen äänestettiin eikä sopimusta sanota irti. Irtisanomista kannattivat Kokoomus ja Persut. Puolin ja toisin tapahtui muutamia loikkauksia. Tulos oli 26-16.