Tällä kertaa ei ollut ulkopuolisia alustajia ja kh tekikin työtä mitä säännöllisissä kokouksissa kuuluukin. Ekaksi käsiteltiin pari Jari Nikkarille kuuluvaa asiaa. Urheilukentän huoltorakennuksesta oli epäselviä juttuja ja se siirrettiin seuraavaan kokoukseen. Silloin ovat esillä myös piirustukset ja asiasta tehdyut aiemmat päätökset.

Sitten olikin iso asia. Terveyskeskuksen ja sairaalan vuodeosastojen uudelleen järjestely. Päätös oli esityksen mukainen. Seuraava valtuusto päättää lähdetäänkö juttua kehittelemään ja hallitus alkaa mahdollisen myönteisen päätöksen jälkeen hioa yksityiskohtia.

Henkilöstön kanssa on tehty sopimus hälytysrahan maksamisesta joka on lautakunnissa hyväksytty. Junkola-Lehtonen esitti sopimuksen hylkäämistä ja noudatettavaksi TEs:sissä sovittua korvauksen määrää ja milloin sitä maksetaan. Hänen esityksensä hyväksyttiin äänin 6-4. Vähemmistöön jääneet jättivät eriävän mielipiteen. Jaana Vasama oli poissa kokouksessa. Muut asiat eivät paljoa keskusteluakaan aiheuttaneet.