Taidettiin tehdä uusi rataennätys yli millin päätösten lukumäärän suhteen. Milli alkaa olla kolikko päätöksenteossa. Vielä se kolikon toinenkin puoli tulee näkyviin. Ekaksi päätettiin ostaa A-sairaala 1,6 milliä siihen. Päätös sisältää varauman kuntotutkimuksen tuloksien suhteen. Samalla kolkon paukautuksella siirrettiin 4,6 milliä käytettäväksi A-sairaalan kuntoutukseen. Päätös sisälsi myös sen ettei tk.ta korjata mikäli sen korjaus maksaa yli 10 milliä ja senhän se tekee. Tähän jäi loukku entäs jos A-sairaalan kunto ei olekkaan hyvä ja tk puretaan. Minne mennään, mitä tehdään?

Seuraavaksi puhuttiinkin pitkään Kalantitalon myynnistä. Ostaja oli valmis pitämään talon entisessä käytössä ja vuokraamaan osan kaupungille. Koski esitti ettei myydä. Äänin 6-5 pätettiin ettei myyrä.

Joidenkin läpihuutojuttujen jälkeen oli tarjolla Hiulla runsaat 20 ha. maata hintaan 100 000€. Harvoin kaupungin kasvusuunnilta tulee näin paljon maata myyntiin ja vieläpä kohtuuhinnalla. Nevavuori esitti osteta. Äänin 6-3 3 tyhjää maa ostettiin.

Ikuisuus projekti  uusi rakennusjärjestys jätettiin pöydälle. Viimeksi Ely-keskus ja museovirasto olivat valittaneet järjestyksestä. Kh päätti, että kiistanalaiset kohdat korjataan ja palautti ymplalle. Ympla muutti järjestystä monista kohdin esittelijän tekemän esityksen mukaan. Tämä hiersi kh:ta. Löfstedtin esityksestä asia jäi pöydälle, Sitten vielä ylennettiin lääkäri ja palkataan lisää lääkäri.