Nyt sitten kokoustetaan runsaan kuukauden tauon jälkeen. Eka varsinainen asia on senioritalon kaavan muuttaminen Levysepänkadun ja Kankurinkadun  kulmaan. Esittelystä päätellen kerrankin senioritalo on sellainen mikä senioritalo luullaankin olevan. Seuraavaksi on Rantakadun ja Vakka-Suomenkadun kulman kaavan muutos. Tässä ei juuri muuta tapahdu kuin kiinteistön omistajille tulee korvaus velvollisuus mahdollisista arkeologisista kaivauksista. Ei ole kivaa omistaa kiinteistöä asemakaava-alueella. Maksamamaa joutuu kaikki minkä pitäisi olla yhteiskunnan velvollisuus kuten nyt huomataan raskaana velvollisuutena eli jalkakäytävien puhtaanapito. Otan osaa.

Sitten on ranta-asemakaavan käynnistys Lokalahden Vartsaaressa. Sitten määritetään myyntiehdot Aittarantaan. Kaljuunakujalla on kerrostalotontin rakentamisen aloittamisen määräaika täyttynyt. Rakentaja pyytää lisäaikaa pari vuotta. Sitä ei esitetä myönnettäväksi. Sitten on pitkä rivi toimien virkojen perustamisesta ym.

Sitten on ymplan vara pj;n valinta. Valtuuston kokoukset esitetään kokeiltavaksi kuvausta YuoTubeen kaupungin omana työnä. Sitten onkin odotettu juttu. 

Kaupunginhallitus päättää esittää kaupunginvaltuustolle, että käynnistetään Uudenkaupungin sivistys- ja hyvinvointikeskuksen monitoimijatilahankkeen kilpailutus kilpailutuksellisena neuvottelumenettelynä.

Edelleen kaupunginhallitus päättää ehdottaa kaupunginvaltuustolle, että

- Uudenkaupujngin sivistys- ja hyvinvointikeskus toteutetaan yhdistämällä laina- ja leasingrahoitusta.

- Koulukeskus rahoitetaan leasingrahoituksella ja monitoimi- ja uimahalli taselainalla.

- Taselaina- ja leasingrahoitusosuudet kilpailutetaan erikseen.

- Liikuntapaikkarakentamisen valtionavustuksen myöntäjän ja rahoittajan asettamat reunaehdot liikuntarakennusten ja muiden rakennusten erottamiseksi on huomioitava hankkeen suunnittelussa ja urakkatarjouksessa.

Kaupunginhallitus päättää rahoituksen kilpailutusaikataulun

Sitten ei merkittäviä juttuja olekaan.