Nähtiin 1 peli playoffseja Ukissakin tänä vuonna. Näin ei ole monessakaan saman kokoisessa kaupungissa. Lopputulos oli odotettu. ToPo oli jo ennakkoon niin paljon parempi ettei Korihailla ollut realistisia mahdollisuuksia. Olisi pitänyt pelata kokoajan yläkanttiin ilman helppoja virheitä.

Topo otti heti Korihailta luulot pois. Melkein koko 1 jakso oli Topon ylivoimaa. Vähitellen Korihaitkin pääsi peliin ja toisen jakson alussa pääsi jo pisteen johtoonkin. Topo takaisin kentälle Trotter ja Smith ja taas karattiin. Pitkään Korihait roikkui 10 pisteen taka-ajo asemassa. Lopussa se rävähti pariin kymmeneen pisteeseen ja pari minuuttia ennen loppua luovutettiin. Otettiin junnut kentälle. 

Korihait oli eniten perässä takamiehissä. Sarco ei pärjää kovalle vastukselle. Alkaa pompottaa kaaren takana ja viime sekunneilla syöksyy korille. Siitä ei tule mitään hyvää. Topon takamies Trotter sensijaan naputti parikymmentä pistettä. Korihaiden paras pistemies oli yllättäen Petri Heinonen. Topon kovaa puolustusta osoittaa, että Reidille tuli paljon epäonnistumisia korinalta. Topolla on kova joukkue. Mestaruus ei ole kaukana. Siitä on osoituksena ettei Möttölä saanut paljoa peliaikaa. Hänen suorituksensa olivat hienoja. Ei ihme, että on yltänyt NBA tasolle. Ensi syksynä jatketaan.