Eka varsinainen asia on viimeksi palautettu suunnitelma ikääntyneen väestön tukemisesta. Sitten on pitkä rivi kaavoitusta. Ekaksi 3 ranta-asemakaavaa Pyhämaasta. Niissä ei näy mitään erikoista olevan. Kuten ei Hiullakaan pienessä muutoksessa.

Sitten tuleekin vaikeampi kaava. Kaupunginlahden rantamilta Sorvakko-kodin vierestä. Päätösesitys on alueen varaaminen Kaarinan Yrityspalvelut OY:lle suunnittelua varten ja asemakaavan muuttaminen. Sen jälkeen vuosittainen kaavoituskatsaus.

Sitten on 8:n viran lakkautus. Osa on lopetettu ja osa muutettu toimiksi. Seuraavaksi on luvat hammaslääkärin viran ja toimintaterapeutin toimen täyttämiseen. Viimeksi siirretty vanhusneuvostön valinta on taas esillä. Sen perään paljon muitakin valintoja sinne sun tänne ja Rainer Tähtisen ilmoitus Muutos 2011 valtuustoryhmän perustamisesta.

Seuraavaksi 3 lausuntoa Turun hallinto-oikeudelle koskien viime vuotisia irtisanomisia. Vielä tarkistetaan investointi määrärahat viime vuodelta siirtyneiden osalta ja kaupungin 400-vuotisjuhla tmk:n valinta.