Tällä kertaa ei näyttäisi asiaa olevaan ltk:in pöytäkirjoihin ja viranhaltijapäätöksiin. 3 kaavaa.Osa Nesteen kylmäaseman tontista muutetaan, kaupunginvarikolle tehdään uutta paikkaa ja Aittarannan yritykset ovat hakeneet Kaupunginlahden rannalle kaavamuutosta.

Hylsytehtaan väliseinän rakentaminen on uudelleen esillä. Sitten on 6 viran ja toimen täyttöpyyntöä. Kaupungin Kiinteistöyhtiön omistamien talojen korjauksiin otettaviin lainoihin haetaan kaupungin takuuta. Sitten päätetään talousarvio asetelma. Viimeisenä ennen juoksevia asioita on pakolaisten kotouttaminen. Lain mukaan Suomen kansalaisella on vapaaoikeus asua missä tahansa Suomessa. Pakolainen saa tämän oikeuden saatuaan oleskuluvan. Kunta saa valtiolta avustusta mikäli kunnalla on kotouttamisohjelma ja sopimus ELY-keskuksen kanssa. Kaupungilla on kotouttamisohjelma ja nyt esitetään neuvottelun aloittamista sopimuksesta ELY-keskuksen kanssa.

LISÄLISTA

Tänään tuli lisälista. Henkilöstöraportti, muutama viranhaltijapäätös ja soten palkkaraportti.

Luin tarkemmin listaakin ja siellähän olikin varsinainen viranhaltijapäätös, siivoojien palkkoja on alennettu muutamalla kympillä.