Ei ole pitkään tullutkaan juttua kirjoitettua, erinäisistä syistä. Ei siinä mitään suurta puutetta ole ollut. Näin kesällä tapahtuu kaupungissa hyvin vähän. Uki Cityn tapahtumat ovat vähäiset ja pienet. Crusell viikkokaan ei mielestäni kohahduta. Päästiin sentään aamu tv:en ja Helena Hörkkö esitteli hienosti kotinsa. Hörköt olivat mukana Pytinkien paris johtokunnassa ja havaitsivat heti homman olevan pielessä ja erosivat toimistaan.

Tapahtumien keskipiste on Ukissa siirtynyt Lokalahdelle Nopperlan kylään. Jo kolmas viikonloppu peräkkäin, kun tuhannet ihmiset kansoittavat plantaasin. Antiikkimarkkinat aloittivat. Aki Palsanmäki veti rajusti yleisöä tai oliko se Markku.

Viime viikonloppuna oli Natural High festival. Siellä on hienoja ihmisiä. Elävät luonnollisesti ilman tupakkaa ja viinaa. Monet sanoivat heitä huumehörhöiksi. En usko siihen alkuunkaan. Käyttäytyivät niin mallikkaasti ettei sellaiseen sekopää pysty. Tuosta meidän ohi kulki jatkuva jono saunomaan ja uimaan. Välillä tuli käytyä jossain autolla ja heitä sivuuttaessa tuntui pahalta ison pöly pilven kohotessa ilmaan vaikka kuinka varovasti yritti ajaa. Nämä nuoret naiset hymyillivät vaan niin iloisesti, että vanhuksen polvet menivät ihan hervottomaksi.

Nyt sitten onkin festival toisesta laidasta. Vaikka nämä ovat kuulemma rauhallisimmasta päästä. Ei ole rock juhlia kierrettyä joten ei ole vertailua. Omakohtainen tuntuma on postilaatikkoni joka on melkein esiintymislavan vieressä. Ei sitä ole juurikaan runneltu, jopa avaamattomia olut tölkkejä on laatikosta löytynyt. Nyt on vielä hyvin hiljaista. Tänään on lastenpäivä ja vanhemmatkaan eivät häpäise itseään lasten silmissä.