Kokous aloitettiin pienellä seminaarilla asuntotilanteesta. Tämän vuoden aikana valmistuu 360 asuntoa ja suunnitelmissa on n. 550. Asuntojonossa 180, joista puolet ukilaisia. Kokouksessa oli tarkoitus pohtia miten kaupunki osallistuisi 

asuntotuotantoon. Todettiin ettei ole tarvetta alkaa keikuttaa venettä. Markkinat ovat hoitaneet tilanteen. Yksimielisesti myös todettiin olleen viisasta ettei kaupunki lähtenyt rakentamaan asuntoja.

Varsinaisissa asioissa sählättiin jonkin aikaa lautakuntien ja viranhaltijoiden asioissa. Mitään kirjattavaa ei tullut. Kaava ym. asioissa ei ollut huomautettavaa. Valtuuston kokousten kuvaamisessa on edelleen sama sähläys kuin on jo ollut ikimuistoisista ajoista lähtien. Mikä ihme siinä kiusaa? Pelätäänkö äänestäjien saavan tietää ettei mitään sanottavaa olekaan?

Kaupungin uusi organisaatio esitetään valtuustolle kj:n esittämässä korjatussa muodossa. Siinä esitetään Inkeri Parviainen kouluprojektin erityisasiantuntijaksi. Päätös tuli äänin 6-5. Kirjasto päätöstä täsmennettiin parista kohtaa. Nykyinen kirjasto korjataan nimenomaan kirjaston tulevaisuuden tarpeita vastaavaksi. Loput jutut menikin sitten kolkon pauketta kuunnellessa.