Lautakuntien pöytäkirjoissa hallitus käytti otto-oikeuttaan kulttuuri- ym. lautakunnan päätöksestä jossa kulttuuri- ym johtajaa ei irtisanottu, yksimielisesti. Yksimielisesti myös päätettiin erottaa em. johtaja.

Listan aluksi oli lukuisia kaupungin alueen käyttöoikeuksia eri tapahtumiin. Kaikki hyväksyttiin, mutta päätettiin virkamiesten valmisteltavaksi delegointi päätös jolla em. asia siirretään virkamiehille. Haimiosta esitettiin myytäväksi merenrannalta rakennusoikeudetonta hehtaarin suuruista tonttia 15 000 eurolla. Tonttia ei myydä, alue on retkeily- ja ulkoilualuetta ja hintakin oli liian alhainen. Valmetilta ostettiin katualuetta 0 eurolla.

Sitten oli joukko virkojen ja toimien täyttölupia, jotka kaikki hyväksyttiin. Lomautusten arviointi palautettiin yksimielisesti uuteen valmisteluun huomioiden myös toiminnan vaikutukset ja saamatta jääneet tulot.

UPK:lle varattiin maa-alue keinonurmikenttää varten. Asiasta tehdään vielä kirjallinen sopimus. UPK saa kuitenkin heti alkaa tehdä töitä alueella. Nurmi saattaa tulla jo tällä viikolla.

Pyhämaan Pientalojen laina Kuntarahoitukselle siirrettiin ilmeisesti kaupungille. Olin jäävi, mutta en ehtinyt olla käytävällä vesilasin vertaa joten päättelen esityksen tulleen hyväksytyksi