Tänään oli tiedotustilaisuus bioetanolitehdas hankkeen edistymisestä. Onkohan tämä nyt sitten viimeinen naula U:kin ruumisarkkuun. Kova on ollut pormäikki jokaisen U:kiin tulleen yrityksen jälkeen joissakin blogeissa. Meidän pitäisi mädätä tänne hiljaisuuteen niin kaikki olisi hyvin.Ei tämän bioetanolitehtaan puolesta vielä voi kovin isoja vetoja  vetää. Eteenpäin on menty ja lupaavalta näyttää. Toivottavasti edetään toteutukseen saakka. 

Kovasti on myös viime aikoina kirjoiteltu kaupunkin yhtiöitten hallituspaikkojen kertymisestä jollekin henkilölle. Olen ankarasti pohtinut kenestä on kysymys ja tullut siihen tulokseen, että kysymyksessä täytyy olla Aatos Aartolampi. Hän on monien kaupungin asunto-yhtiöiden hallituksessa. Muuten tietääkseni hallituspaikat ovat levinneet aika suurelle ihmismäärälle.

Ei niitä kokouspalkkioita kyllä kannata kadehtia. Veikkaisin, että 4 nollaa pitää lopusta poistaa ennen kuin ollaan pörssiyhtiöiden palkkioissa. Ehkä jossain vaiheessa saan siitäkin tietoa ettei tarvitse luulojen varassa elellä.